Élő Grál

Tarts velünk, MUNKÁLKODJUNK EGYÜTT! Keressük együtt a bennünk rejlő szent Grálhoz vezető utat.  
A HÍVÁS TÉGED IS SZÓLÍT: 
Képes vagy egy napot rászánni a saját szellemi fejlődésedre, és a szívedben élő Grál szolgálatába állni?  

A csoport erejében, a tanításokból vett insipirációval, képes vagy!!! Meríts erőt a közös munkából! Keresd velünk a Grált!Nyisd meg a szívedben az élet vizének forrását, hogy valódi gyógyítója legyél lelked sebeinek, környezeted árnyékainak, és a világ szenvedéseinek. 

Rálépve ezzel az útra, mely az életedben felszabadítja a lélek teremtő és gyógyító erejét

  • Tarts te is a Szent Grált keresőkkel! Ébredjen benned is a lélek megújító és gyógyító ereje az emberiség és minden érző lény szolgálatára!
  • A Grál a titkait azok számára tárja fel, akik teljes szívükből készek arra, hogy a megújító erejével való találkozásuk alkalmával befogadják és életükkel tanuskodjanak róla. 
  • A Grál megvalósítása hozza el a valódi tudatosságot. Megélheted a csoport erejében az emelkedést magasabb tudatállapotokba, ahol az elválasztottság illúzió! 
  • A Szent Grált azok a Földön élő emberek képezik és hordozzák, akik belső útjuk révén megtalálták azt. Ebben az élő Grálban fogják fel és árasztják szét az emberiségre a szellemi erők gyóygító világosságát.

Sikeresen feliratkoztál az értesítőre!

Ne feledd, hogy bármikor leiratkozhatsz az új, naponta videók értesítő levelekről, a levélben található leiratkozási linkre kattintva!

Kérlek vedd figyelembe, hogy ezzel a leiratkozással nem iratkozol le az általános hírlevelünkről!

Bejelentkezés

igneum_logo_grey

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál! Hamarosan jelentkezünk!