Barion Pixel Ingyenes tartalom — Igneum

Kedves Barátunk!

Örülünk, hogy érdeklődsz az Igneum Szellemi Műhely iránt. 

A közös spirituális munkánk célja, hogy irányt mutasson, és támogatást nyújtson a szellemi fejlődésben. 

Ha már eljutottál odáig, hogy “szűk lett” a három dimenziós világ. Ha benned is erősödnek az élet alap kérdései: 

  • Ki vagyok?
  • Honnan jöttem?
  • Hová tartok?
  • Mi az élet valódi célja?
  • Mit jelent embernek lenni?

Akkor jó helyen vagy!

Ez nem egy személyiségfejlesztő kör. Sem nem kíván dogmatikus magyarázatokkal szolgálni a feltett kérdésekben. Csupán nézőpontokat, segítséget, támogatást kíván adni, hogy Te magad megtaláld a saját válaszaid. Önismereted mélyüljön. Lelki életed valós és éber legyen. A szívedben a félelem helyett békesség és szeretet ébredjen. 

A továbbiakban szeretnénk a figyelmedbe ajánlani három olyan felvételt a műhelymukánkból, mely némiképp betekintést nyújthat számodra azzal kapcsolatban, mire is számíthatsz. 

Minden vasárnap reggel 8.00 órakor közös meditációval zárjuk a hetet. A Meditációk, kulcsa a csaját tudatosságod fejlesztése és a mindennapokra eszköztár arra, hogy kezeld a stresszt, hogyan építsd meg saját belső templomod, tudatosan hogyan gyógyítsd, energetizáld a tested. 

Meditáció

Minden kedden 20.00 órától elmélyülést tartunk. Ennek a célja elsősorban az, hogy a hiteles spirituális forrásokat segítségül hívva elmélyüljünk azon kérdésekben, melyek az életünket érintik, ezzel segítve azt a folyamatot mely megnyitja a szívünk templomát. Megeleveníti a lélek-emlékezetetét, felébresztve az ősemlékezést mindarra ami egyetemes és igaz.

Elmélyülés:

Kéthetente tartunk webináriumot. Ez általában két-három előadást jelent, mely igyekszik bölcsességet, tudást és inspirációt adni a szellemi utadon.

Videó témája: Spiritualitás mint életforma

Webinárium

Amennyiben néhány hónap után úgy érzed komolyabban is szeretnél foglalkozni a szellemi fejlődéseddel, erre kis csoportos közös munkába való belépéssel lesz lehetőséged. 

Sikeresen feliratkoztál az értesítőre!

Ne feledd, hogy bármikor leiratkozhatsz az új, naponta videók értesítő levelekről, a levélben található leiratkozási linkre kattintva!

Kérlek vedd figyelembe, hogy ezzel a leiratkozással nem iratkozol le az általános hírlevelünkről!

Bejelentkezés

igneum_logo_grey

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál! Hamarosan jelentkezünk!